Over ons

The timesaving company

I.T. Works is sinds 1996 de automatiseerder in milieu- en bodemonderzoek. We ontwikkelen tijdsbesparende software voor het inwinnen, analyseren en presenteren van informatie over onze leefomgeving in binnen- en buitenland. Wat ons zo sterk maakt?

Continue verbeteren

We hebben bij I.T. Works allemaal de drang om te groeien. Of dit nu op het gebied van klantenservice of programmeren is, en via de praktijk of cursussen. Zo worden we als team steeds sterker en kunnen we de dienstverlening naar klanten continu verbeteren. Kost geen moeite, het is simpelweg een mindset.

I.T. Works Team

Streven naar innovatie

We zijn een positief team dat altijd in kansen denkt. Elke dag zoeken we naar de volgende stap in ons vakgebied. Wij geloven dat vrijheid hierin key is. Geen strikte regels voor medewerkers, maar ruimte om de onontgonnen wereld van morgen te verkennen. Een kwestie van vertrouwen dat zich uitbetaalt in innovaties.

Scrum Training I.T. Works

Focus op klantwaarde

We hebben een uniform doel in onze vernieuwingsdrang: het toevoegen van waarde in het klantproces en de keten. Door in te zetten op grensverleggende technologie, gebruiksvriendelijke interfaces en slimme klantenservice. Zodat iedereen in de keten tijd bespaart.

TerraIndex Expertgroup

Eindklant centraal

We geven eindklanten extra aandacht in het innovatieproces. Door samen te brainstormen over mogelijkheden om werkprocessen slimmer te ondersteunen. Tijdens klantdagen en interactieve workshops. Omdat we zo tot de waardevolste features en services komen, met meer dan tevreden eindgebruikers. En daar worden we echt blij van. 

I.T. Works Eindgebruiker centraal

Thuis in Delft

We zijn een technisch vooruitstrevend bedrijf en werken vanuit het Science Centre in Delft. Eén plus één is twee; een betere thuishaven is er voor ons niet. Het oude TU Delft-gebouw is een broedplaats voor innovaties en ligt bovendien op steenworp afstand van de talrijke cafés en restaurants in de binnenstad. Ook wel prettig.

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar (stage)vacatures?

Science Center