Jr. Developer (C#, JS)

Snapshot

Maandag 09.15 uur, net na de daily stand-up. Onze programmeurs boren steeds dieper in de software met clean code. Om ons marktleidende systeem voor bodemonderzoek state-of-the-art te houden, via nieuwe features en een strakke user interface. Zodat veldwerkers razendsnel real-time data kunnen verzenden als ze monsters nemen, het laboratorium direct kan analyseren en resultaten binnen no-time zichtbaar zijn voor de klant. Zij meer tijd over, wij meer fans.

Daarom bij ons

Bij I.T. Works vind je the best of both worlds. Je draagt bij aan het succes van grote veldwerk- en adviesbureau, overheden en grondeigenaren, maar werkt in agile teams met korte sprints. Met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ons team ontwikkelt zich het hele jaar door via trainingen en cursussen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen invulling te geven aan onderhoud, technisch ontwerp en het creëren van nieuwe features.

Samen met de leden van het scrum-team codeer je – na direct contact met klanten – functionaliteiten waar ze ‘in het veld’ echt om springen. Voor ruim 3.000 gebruikers in Nederland, België en Frankrijk. En dat vanuit techniekstad Delft, in het inspirerende en centraal gelegen Science Centre.

Dit ben jij

Je hebt je zinnen gezet op persoonlijke groei, probeert altijd de grenzen te verleggen en owned projecten waar je mee bezig bent. Tijdens én buiten werktijd volg je de ontwikkelingen in ICT-land op de voet, omdat je erop kickt om innovatieve techniek te laten werken voor klanten. In een handomdraai schrijf je de vooruitstrevende code die daarbij hoort. Of dit nu in C#, JS, HTML, CSS is, voor web en app. Dat is namelijk wat een steengoede programmeur doet. Verder heb je:

  • Een afgeronde relevante hbo/wo-opleiding (Informatica of gelijkwaardig)
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Dit bieden we

Bij I.T. Works verdien je wat je inbrengt. Aangezien je elke dag bezig bent om TerraIndex optimaal te laten werken voor klanten, verdien je een goed salaris. Net als een vast contract op fulltime basis, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Plus goede koffie en ambitieuze collega’s natuurlijk. We doen er alles aan om je te laten excelleren. Met ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke groei, trainingen om de interne processen in een perfect ritme te krijgen én een ontspanningsruimte met tafelvoetbaltafel, tafeltennistafel en dartboard. Omdat we bij I.T. Works vanuit positieve energie stappen willen zetten.

I.T. Works in a nutshell

I.T. Works ontwikkelt sinds 1996 softwaresystemen en is marktleider in de wereld van milieu- en bodemonderzoek. We ontwikkelen en optimaliseren vooruitstrevende oplossingen die tot tijdbesparing leiden bij het inwinnen, analyseren en presenteren van gegevens over onze leefomgeving. Innovatiekracht, flexibiliteit en vrijheid voor medewerkers zijn hierin key. Wij houden er dan ook niet veel regels en procedures op na. We werken als informele club. Omdat we geloven dat je zo tot de beste innovaties komt.

TerraIndex is hét marktleidende en tijdbesparende systeem voor bodemonderzoek van I.T. Works.

Meer weten?

Solliciteer direct door je cv met motivatiebrief te mailen naar apply@itworks.nl. Dan zit je snel met ons om tafel voor een kop koffie. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Herry Bruins, 06-21286472.

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.